lanoliini on erittäin yleinen ainesosa, että kaiken saippuat että vedet balms tyhjiä. Olen luetellut se jonain ainesosina itse, monet pullon tuotteita ja Barin ja saippua. Se sai minut ihmettelemään, miksi juuri on ja mitä siitä saadaan? Se on turvallista ja eläinten friendlly meille käyttää? Olemme seuranneet välikohtaus on “Miten on tehnyt” kuukausi sitten, joissa he keskustelivat jos lanoliini on peräisin, ja halusin kertoa teille mitä me opimme siitä lanoliini lampaiden ja tuotannon. .
Saimme kuulla, että lanoliini on rasva-, keltainen aine aineen sävytetty, jotka tulevat villa lampaiden. On esiintyviä sebaceous: rauhaset, että niiden ihon ja toimii, jotta ne vesitiivistystyöt älä saavat kylmät. Rauhaset että liittyvät niiden karva follicles. Ehkä kuulla myös Se kehottaa villa rasvaa, villan vaha, villa tai rasva. Minusta on parempi kutsua sitä lanoliini-se kuulostaa vain classier. Se on peräisin nimi sanat lana Latinalaisen ja että villa savuava rikkihappo (oleum) öljystä. On todella vaha, kemiallisesti puhui, mutta on sanottu öljyn tai rasva vuosisatojen ajan. .
lanoliini on käytetty yli 8000 vuotta jokaisen lampaiden osalta, egyptiläiset kulttuuri, kreikkalaiset, roomalaiset, arvellaan ja jopa Kiina. Antiikin egyptiläiset käyttää lohkojen se esittää päälaelleen, joka olisi sulaa auringossa moitteettoman ja antaa pehmeä ihon. He kaikki samanlaisia ja sotilaiden lanoliini käyttää hyvin vastaisen tehokkaan vesitiivistystyöt korroosio ja useista edustajan metallien, materiaalien, timbers, ja myös suojella purjeet, nahan, niille jne. ohjeita sen käyttö sisältyvät tekstit lääkkeet, farmaseuttiset koko edellisen vuoden 2000. On tietenkin katalat-paljastava, mutta kun menettää odor kosmeettisten valmisteiden puhdistettu. farmaseuttiset luokka on puhdistettu lanoliini poistaa torjunta- aineiden ja muiden kemikaalien.
lampaiden ei millään tavalla vahingoitettu prosessissa lanoliini pyynnin. lanoliini on hyvin “eläinten ystävällisiä” tuotteen. Kun lampaankasvattajille yksinkertaisesti niiden saada lampaiden villa (tietoa kerran vuodessa, kuten tarpeen), silloin uutetaan) käyttäen-kuten lanoliini tehtyjen villa, että ennen kuin ne pestään se. lampaiden haluavat, että heidän villa tehtyjen pois vähintään kerran vuodessa tai se saa unionin se niin kauan ja tekee heidät liian kuumaa kesällä edellytykset. Kun villa puhdistetaan, uutetaan lanoliini. sen perään villa ei miksei vahingoittaa lampaiden, kuten se on pohjimmiltaan saada haircut. Sata villa tuottaa puntia tietoa kahdesta neljään puntia lanoliini. Se on luonnollinen ja uusiutuvaa raaka- ainetta, ei käsitellä synteettinen yhdiste. farmaseuttiset luokka lanoliini on ollut kaikki tai suurin osa niistä recidues pesu- ja torjunta- poistaa. .
Monet lanoliini täsmennykset, jotka erittäin karkeaa käyttää peittävää koneen osaa, lääketieteen ultrapure-luokan lanoliini sairaaloissa ja käyttää lääkkeiden. lanoliini löytyy saippuat, monet kosmetiikan, kuin, voiteet, ja sitä käytetään kuten voiteluaineen on, ja päätän puheenvuoroni ja nahan säilyttäminen. On yllättävää, että se myös ainesosaa joissakin lakat ja maalien ja jarrukenkien joissakin Puolan. .
Vaikka lanoliini on luonnollista, että monet ovat allergisia reaktioita. Se voi myös teidän viis ihon on huokosiin, voi aiheuttaa syttyminen teille. ***vinkkejä: Jos te jonain käytetyt tuotteet lanoliini kanssa, ja miksei on ollut huono reaktioita, on hyvä, että pitää käyttää niitä, koska lanoliini on täysin luonnollista ainesosa. .
